1. GameVideos.nl
  2. |
  3. Call of Duty: Modern Warfare
  4. |
  5. Aflevering 7: De bevrijding begint!

Call of Duty: Modern Warfare: Aflevering 7: De bevrijding begint!

Release datum: 25 oktober 2019
Welk cijfer geef jij deze video: {{ rating.rating }} uit 10, ({{ rating.votes }}x beoordeeld)
35 views - online sinds 29 november 2019


In deze Call of Duty: Modern Warfare video gaan we terug in de tijd en beginnen we in een gevangenis van de Russische rebellen. We zitten opgesloten samen met Hadir en worden "ondervraagd" door een hoge generaal. Dit gaat er niet zachtjes aan toe, er vallen doden.

Er gebeurt buiten iets, waardoor de militairen worden afgeleid: het perfecte moment om weg te komen. Met een lepel kunnen we een plaat in onze cel losschroeven en weg komen. Vervolgens kunnen we met een steen uit een andere cel de deuren openen en weg komen. 

We "ontsnappen" via een ondergrondse pijp, waar we uiteindelijk uitkomen in een ander deel van de gevangenis, waar meerdere rebellen opgesloten zitten. Zij zijn ready om ons te helpen in de strijd. We stelen wapens en gaan naar buiten. 

Buiten is een strijd gaande, met RPG's, helicopters en militairen die vechten tegen de rebellen om de gevangenis te bevrijden. Echter heeft de gevangenisbaas elke gevangene laten overplaatsen naar een ander gebouw, waar de inmates verbrand worden. Ook Hadir zit daar in.

We kunnen samen met de militairen Hadir en andere krijgsgevangenen bevrijden. Dit is het begin van een militaire "coup" samen met de Britten en de Amerikanen.
Wat vind jij ervan? Praat gezellig mee!
Deel deze video met je vrienden
Link
Social media
SMS
Send e-mail
Jouw bericht:
Embed
Width:

x pixels
options:

Games

Meer Call of Duty: Modern Warfare video’s
Gerelateerde video’s
Nieuwste video’s